Over ZEEUWSSS…

Ontstaan uit een passie voor interieur

Al van jongs af aan ben ik met interieur bezig in alle vormen. Het creatieve heeft er altijd al ingezeten. Een nieuw kleurtje op de muur, andere indeling van de ruimtes… niks was me gek genoeg. Altijd die passie hebben voor veranderingen, bij iemand binnenkomen en mijn handen beginnen al te kriebelen om aan de slag te gaan, interieurstyling is het leukste wat ik mag en kan doen. Soms kleine veranderingen, soms rigoureuze veranderingen. De trends volgen op dit gebied, maar vooral ook de woonwensen en het mee mogen denken met de mensen en ze blij maken door mijn advies. Waar iedereen me overtuigde hier iets mee te doen, bleef het echter bij een hobby..

Tot het besef kwam dat het creatieve in me, en het altijd bezig zijn met interieur echt mijn passie en droom is, ben ik de opleiding tot interieurstyliste gaan volgen en dit met veel voldoening. Mijn passie werd meer en meer aangewakkerd en zodoende na een afgeronde opleiding de stap gezet om voor mezelf te beginnen als interieurstyliste.

Hieruit is ZEEUWSSS Interieurstyling & Advies ontstaan. Met een knipoog naar de plek waar ik ben opgegroeid. Voor al je Interieur & Styling advies, vragen en woonwensen kun je bij ZEEUWSSS terecht. Graag denk ik mee om samen die heerlijke woonomgeving, werkplek, of bedrijfsruimte te creëren. Wanneer ik iemand blij kan maken dit te realiseren, ben ik net zo blij. Mijn passie voor interieur draag ik graag op je over.

Liefs Wendy